Arkiv

Ny webbtjänst! – Lorem ipsum-generator

31 maj, 2011

Bobolo har lanserat ytterligare en fiffig liten webbtjänst – Lorem Ipsum-generatorn! Med den här sidan får du alltid ny och unik mumbojumbotext till din senaste layoutskiss eller liknande. Dagens version skapar automatiskt rubriker, stycken och listor i snyggt formaterad HTML. Bara att kopiera och klistra rakt in i din WYSIWYG-editor. …

Tre små enkla tjänster

30 maj, 2011

Ibland behöver man ju ha tag i lite småsaker som kan vara lite bökigt att få reda på, därför lanserar Bobolo idag tre webbsidor där du snabbt och enkelt kan få reda på lite matnyttig information som ibland kan vara lite bökig att ta reda på.

Dynamiskt sätta knapptext i jQuery UI-dialoger

23 maj, 2011

jQuery UI är ett relativt trevligt bibliotek för att hantera grafiska gränssnitt på webben. Det är lite tungrott men har sina fördelar om man kör det helt ut. Dialogkomponenten är dock lite märklig vad gäller stöd för språk. …

Fugue-ikoner till TinyMCE!

13 maj, 2011

Ikonsettet "Fugue" av Yusuke Kamiyamane är grymt snygga, och det är bra med något nytt ikonset istället för gamla FamFamFam, som i och för sig också är snyggt, men lite för välanvänt. Javascripteditorn TinyMCE har lite egna ikoner men i mitt CMS Bliss kör jag redan med "Fugue" genomgående, så jag satte ihop en ikonfil för detta ändamål!

Dearly Kommunikation valde Bobolo!

4 maj, 2011

Den nyastartade kommunikationsbyrån Dearly Kommunikation har valt att vi skall bygga deras webbsida. Dearly står själva för grafisk design, vi önskar dem välkomna till "Blissfamiljen" och hoppas inom kort kunna visa upp resultatet av vårt samarbete!

Internetmässa i London v19-20

3 maj, 2011

I vecka 9 (mellan 9:e till och med 17e maj) är Bobolo i London och besöker bland annat Internet World. Dessutom blir det en hel del jobb med vårt CMS Bliss där fokus i veckan skall läggas på att öka hastigheten samt uppgradera till senaste versionerna av jQuery och jQuery UI bland annat. Jag kommer inte kunna nås på telefon under den här tiden, men givetvis på mail!      

Gå till sida: 12326

© 2020 webbyrån Bobolo. All rights reserved.