Arkiv

Förhindra att fontstorleken förändras i landskapsvyn på iPhone

19 juni, 2011

I iPhonens Safari skiftar ju orienteringen när man ändrar till horisontalläge, det är ju smidigt när man utvecklar för mobila webbsidor. Dock ändras fontstorleken också, så att t.ex samma textmassa får plats i bredd. Det är ju smidigt för vanliga webbplatser, men det blir inte så logiskt beteende för webbapplikationer. Men det löser man enkelt med följande CSS-rad! …

Webbdesign åt Fitness 4 You!

16 juni, 2011

Bobolo bygger webbsida åt Fitness 4 You som skall erbjuda personlig kost- och träningsrådgivning via nätet. Vi kommer att installera vårt CMS Bliss och bygga upp en (som alltid) funktionell och lättadministrerad webbsida där deras kunder skickar in förfrågningar inför personligt kost- och träningsprogram.

Hemsida åt Dearly!

9 juni, 2011

Igår lanserade vi tillsammans med Dearly Kommunikation deras snygga och fräscha webbsida! De har själva designat layouten och Bobolo har byggt med bildspel, bildgalleri och blogg. De har även kopplingar till Facebook, Spotify och Twitter. Besök www.dearly.se!

En tall för Adseat

7 juni, 2011

Nu när Bobolo lanserat Adseats nya hemsida har vi också köpt ytterligare en tall till "Boboloskogen"! Vårt miljöengagemang lever alltjämt vidare! Vi har åtagit oss att köpa träd för 200kr vid varje nyskapad hemsida och på så vis blir alla våra hemsidor "koldioxidneutrala". Ett klick förskogen

Hemsida åt Sagacity Communication

1 juni, 2011

Tillsammans med illustratören och designern Sara Sandström tar vi fram en ny webbsida åt Sagacity Communication. Sara står för det grafiska och Bobolo för den tekniska lösningen, ytterligare ett roligt webbprojekt!

Gå till sida: 12326

© 2020 webbyrån Bobolo. All rights reserved.