Arkiv

Mer än bara skog

28 november, 2012

Förutom ren webbdesign och att köpa träd för att klimatkompensera för våra webbsidor har företaget nu gått in och sponsrat The Yes Mens nya filmprojekt via Kickstarter. Deras djärva och framförallt genomroliga dokumentärer handlar om att få upp ögonen för de stora företagens blindhet för människorna och världen. Detta blir deras tredje film och det blir garanterat en rolig och nyttig film! …

Ett jobb åt Business Class Translations avslutat

26 november, 2012

Idag gjorde jag en installation åt Business Class Translations där jag hade lagt in finska som språk med allt vad det innebar med att ändra text och bilder med det nya språket i deras egenutvecklade webbsajt. De stod ju självfallet för de emminenta själva översättningarna ;) Webbsajt: www.bctns.com

Två nya träd i "Boboloskogen"

15 november, 2012

Jag köpte just två nya gammeltallar till "Boboloskogen" som en slags klimatkompensering för de senaste två webbsidorna jag lanserade åt de senaste kunderna. Skogen köps genom Naturarvet och skogen som står på tur att köpas loss är Iglekärrs gammelskog i Ale kommun, inte så långt från Göteborg.

Webbsida åt fotograf

12 november, 2012

Jonas på nystartade Leander Photography behövde en bra och lättskött gallerisida till sin portfolio. Vi använder Fancybox och Masonry-skripten för att skapa ett fräsch, rolig och lättnavigerat galleri.

Ny webbsida till Movement Center

6 november, 2012

Liselotte på Movement Center behövde en ny och fräsch sida som var mer lättskött än den tidigare som var gjort i Joomla, plus att det var dags att uppdatera utseendet lite. Nu har hon bildspel, blogg samt ett modernare utseende på sidan!

Gå till sida: 12326

© 2020 webbyrån Bobolo. All rights reserved.