Arkiv

Få med skuggan i frilagda objekt

30 oktober, 2014

När man ska frilägga fotograferade objekt är det ju ofta trevligt om även skuggan följer med, så att det blir en naturlig skugga om man sen läggar in bilden ovanpå en annan, t.ex en bakgrund. Det är ibland lite bökigt att få till det, men här är en snabb och enkel liten guide för hur man gör, det fungerade klockrent! …

Prodtex

27 oktober, 2014

Prodtex i Mölndal expanderar och behövde en modernare och mer flexibel webbsida för att på ett snyggt sätt bland annat kunna visa nyheter och erbjuda sina pressreleaser för nedladdning. Dessutom är hela sajten responsiv!

Hitta trevliga färger

27 oktober, 2014

Ibland sitter man kanske lite fast med en design, kanske till och med vilka färger man ska använda. Och istället för att surfa runt halvt planlöst och leta trevliga färger så kan man spana in Coolors. Där slumpar du snabbt fram trevliga färgkombinationer. Är man bara nöjd med en färg kan man spara den och sen slumpa om de andra. Fiffigt! Detta ska testas till nästa webbprojekt! Webbsajt: Coolors

Quizza.nu

22 oktober, 2014

Detta är min egna sajt om Göteborgs pubquiz. Sajten är responsiv och går utmärkt att spara som bokmärke i mobilen för lättare åtkomst direkt från startskärmen!

Sveriges Domareförbund

22 oktober, 2014

Sveriges Domareförbunds webbsida har varit eftersatt en längre tid. Bobolo fick uppdraget att modernisera och fräscha upp. Alla medlemmar har fått ett konto och webbsidan fungerar dessutom som medlemsdatabas. Dessutom används Mailchimp till deras nyhetsbrev.

Gå till sida: 12326

© 2020 webbyrån Bobolo. All rights reserved.