21 februari, 2014

Frilanskonsultande, miljöarbete och moms

Blogg / Miljö / Moms

De senaste två veckorna har jag varit ute och jobbat hos och åt Spoon i deras nya fräscha lokaler nära Järntorget. Det har blivit mycket front-end-jobb med CSS och javascript för GöteborgsVarvets nya webbsida där projektet kördes med scrum med allt vad det innebär. Ett mycket roligt och omväxlande projekt och trevliga arbetskamrater!

Titta in på GöteborgsVarvet, sidan har ganska precis lanserats!

När Nerskogen Løypeforening lanserades köpte jag ett till träd i "Boboloskogen" via NaturarvetIglekärrs gammelskog är skogen som står på tur att räddas och man har fått förlängt fristen med ett år. Så det ser hoppfullt ut att den blir räddad!

Förutom jobb och skogar har det också varit momstider, nu i år är jag dessutom tvungen att deklarera och betala in moms i februari i och med att jag har lite EU-transaktioner. Tror jag ska betala dessa själv i år för att slippa extrajobbet, det är ju ändå bara några billiga mjukvaror jag köpt på nätet.

© 2019 webbyrån Bobolo. All rights reserved.