4 mars, 2013

Nytt CMS på gång, igen!

CMS / Cyan

Bobolos nya CMS håller på och ta sig ur startgroparna! Det är ju dock rätt långt kvar tills det blir helt användbart men nu är det i alla fall på gång. Efter sex år med Bobolos första CMS är det nu dags att avtäcka nästa skapelse – Möt Cyan!

Cyan är skrivet helt från grunden med samma fokus på användaren som tidigare. Responsiv design, stöd för flera språk, versionshantering och konfigurerbar datastruktur är bara några "features" som genomsyrar hela utvecklingen från dag ett. Tanken är att du bland annat skall kunna logga in och hantera din sajt via mobiltelefonen eller plattan.

Varför bygger jag då ett helt nytt CMS igen(!)? Jo, för att det är så himla roligt! Och för att jag fortfarande inte tycker de som finns på marknaden är tillräckligt snygga och eller flexibla.

När kommer det vara klart då? Jo, det kommer dessvärre dröja rätt länge innan jag ens själv kommer att köra det. Eftersom jag har många kunder och ett tidigare CMS att underhålla och bygga vidare på så pågår utvecklingen helt på fritiden. Är du intresserad av hur det fortlöper? Följ då projektet på Twitter och Facebook!

Webbsajt: http://www.cyancms.com/

Twitter: @cyancms

Facebook: Cyan CMS

© 2019 webbyrån Bobolo. All rights reserved.